BRA BLIR BÄTTRE


  Privatperson


  Träning med mental PT:

  BBB erbjuder personlig mental träning för dig som önskar det. Vår mentala PT Zandra Eriksson stöttar och peppar dig genom ett träningsprogram fyllt med verktyg, metoder och övningar som syftar till att stärka dig mentalt och bidrar till förbättrad förmåga till självledarskap, ett inre lugn och ökad nivå av välmående. 


  Praktiskt upplägg:

  Genom att ta dig igenom ett guidat träningsprogram bestående av 10 moduler över totalt 12 veckor med tillhörande uppgifter lär du dig att:


  •Sätta meningsfulla mål  

  •Arbeta strukturerat för att nå dessa

  •Implementera goda mentala vanor i vardagen 


  Givetvis kan vi även erbjuda skräddarsydda träniningsprogram efter önskemål och behov. 


  Nyckelord för träningen är: Medvetenhet, reflektion, fokus, struktur, egenträning och praktisk träning. 


  Omdömen från urval av tidigare klienter:


  "Zandra är grym på skapa en relation och en miljö där man kan känna sig trygg att blotta sig själv. Hon spinner vidare på vad man pratar och återkopplar sina tankar, upplevelser/reflektioner tillsammans med relevant fakta eller information. Hon är en sådan person som sprider energi och engagemang, man längtar tills nästa träff. Nu efter träningsprogrammet är jag lugnare och mer harmonisk inombords. Mer tacksam, målinriktad och glad i vardagen". Evelina


  "Zandra är super att ha som mental tränare/coach och jag har lärt mig massor! Jag känner mig fylld av energi, har ett mycket större lugn än tidigare och är mer positiv till mig själv och tillvaron!" Åsa, 42 år


  "Jag har utvecklats otroligt mycket under min kurs hos Zandra. Det har givit mig djupare insikter kring hur jag ska hantera livet och hur jag vill påverka min egen famtid och tillvaro. Jag har uppskattat våra samtal och kurstillfällen med Zandra. Zandra har givit mig energi och nya kunskaper på ett till enkelt och naturligt sätt." Karin, 44 år  För mer information och bokning, kontakta mig på: zandra@brablirbattre.se alternativt boka direkt online: